Toimitusehdot

Yleistä

www.limoubag.fi on Limoubag / Rauni Lintulan omistama verkkokauppa. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%).
Limoubag on perustettu 2017 ja ALV/VAT –tunnuksemme on FI28419743. Verkkokauppamme tuotteiden valmistusmaa on USA/EU. Asiakaspalvelumme vastaa osoitteesta info@limoubag.fi.

Ostaminen

Kiitos, kun ostat meiltä!
Tuotteita ostetaan tämän nettisivun kautta tai suoraan yhteyshenkilöidemme välityksellä. Ostaja sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Annathan tilatessasi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Saatamme lähettää seurantalinkin sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi, jonka avulla voit seurata pakettia sekä tarvittaessa muuttaa toimitusta. Olethan huolellinen antaessasi tietojasi, vastaat ostajana siitä että ilmoitetut tiedot ovat oikein. Voit myös kirjoittaa lisätietoa-kohtaan omia toiveita, yritämme toteuttaa ne mahdollisuuksien mukaan.

Maksaminen

Sivulla olevat hinnat sisältävät verot ja maksut. Maksat vain tuotteen ilmoitetun hinnan sekä ilmoitetun postikulun. Voit noutaa tuotteesi veloituksetta toimistostamme. Maksaminen onnistuu kaikkien suomalaisten verkkopankkien kautta ja luottokortilla.

Käytössäsi on Checkout -maksunvälityspalvelu, jonka kautta voit maksaa ostoksesi nopeasti, luotettavasti ja turvallisesti. Lisätietoa Checkoutista ja asiakaspalvelun yhteystiedot löydät heidän sivuiltaan: https://checkout.fi/

Tällä hetkellä laskulla maksaminen on mahdollista vain yritysasiakkaillemme. Emme tällä hetkellä lähetä tilauksia postiennakolla.

Toimitus

Tällä hetkellä toimitamme tuotteita vain Suomeen.

Käytämme toimituksissa Postin palveluja.

Tuote lähetetään siihen osoitteeseen/ minkä ostaja on ilmoittanut. Mikäli tiedoissa on virhe, ota yhteyttä ennen maksamista.
Limoubag ei vastaa kuluista mikäli asiakas on ilmoittanut väärän osoitteen. Tuotteiden toimitusaika on tilauksesta yleensä n. 2-14 työpäivää.

Mikäli tuote on loppunut varastosta:

  • Voit odottaa tuotetta varastoon.
  • Perua tilauksesi ja sinulle palautetaan maksamasi summa.
  • Voit valita toisen tuotteen. Jolloin maksat joko lisää tai sinulle palautetaan rahaa riippuen tuotteiden hintaerosta.

Palauttaminen

Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja virheettömiä. Aiheettomista palautuksista veloitamme toteutuneet kulut asiakkaalta. Puutteellisesti palautetut tuotteet lähetämme asiakkaan kustannuksella takaisin. Halutessasi vaihtaa tai palauttaa tuotteen, ota ensin sähköpostitse yhteyttä info@limoubag.fi.

Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys meihin, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

Tuotteilla ei ole takuuta. Ilmoitathan mahdollisesta vahingosta 2 kk:n kuluessa.

Paketin noutamatta jättäminen

Mikäli pakettia ei ole noudettu määräaikaan mennessä postin noutopisteestä, ja paketti palautuu Limoubagiin veloitamme asiakkaalta käsittelykuluina 10 euroa.

Kommentit suljettu.