Tietoa meistä

Rauni Lintula

Limou Bag on kesäkuussa 2017 perustettu laitilalainen yritys, joka maahantuo sekä jälleenmyy aitoja, alkuperäisiä, turvavyömateriaalista käsinvalmistettuja laukkuja.

Ajatus laukkuliikkeen perustamisesta heräsi etsiessäni itselleni yksilöllistä ja keskihintaista laukkua, jossa olisi kuitenkin sitä jotakin. Edellisen laukun olin ostanut Kreikasta eikä kaupoista sellaista samantyylistä vaan löytynyt, kunnes nettisurffailun tuloksena törmäsin turvavyölaukkujen valikoimaan. Aivan upeita, erivärisiä, -mallisia ja -kokoisia laukkuja!

Laukku voi olla myös ekoteko

Turvavyömateriaali tuntui heti omalta. Materiaalina turvavyö, joka on autoteollisuuden ylijäämämateriaalia, on kestävää. Useista malleista erityyppiset ihmiset pystyvät löytämään sen oman juttunsa. Materiaali on myös sellainen, että laukku sopii asuun kuin asuun.

Babaun laukut kiehtoivat heti tyylikkyydellään sekä laukun muunneltavuus eri käyttötarpeen mukaan oli sellaista, johon en ollut ennen törmännytkään. Eikä siinä vielä kaikki, en myöskään ollut törmännyt laukkuun, jossa oli led-valo sisällä.

Harveysin laukuissa miellytti myös niiden syntytarina. Dana Harvey punoi korinpunontatekniikalla vaimolleen Melanielle laukun ylijäämämateriaaleista asennettuaan uudet turvavyöt vuoden 1950 Buickiinsa.  Kaikki, jotka näkivät laukun, halusivat sellaisen myös itselleen. Näin kävi myös minulle. Näitä laukkuja ei vain voi vastustaa.

    

Kommentit suljettu.